Следвайте Гласове в ТелеграмФренският президент Еманюел Макрон заяви в четвъртък, че

...
Следвайте Гласове в ТелеграмФренският президент Еманюел Макрон заяви в четвъртък, че
Коментари Харесай

Макрон заяви, че коментарите му за възможно разполагане на войски в Украйна са били обмислени и стои зад тях

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Френският президент Еманюел Макрон съобщи в четвъртък, че всичките му мнения за войната сред Украйна и Русия са били деликатно премислени и че стои зад всичко, което е споделил по-рано тази седмица, в това число за опцията да бъдат изпратени бойци от западни страни.

" Това са задоволително съществени неща - всяка дума, която споделям за това, е претеглена, деликатно премислена и премерена ", съобщи сбито Макрон през днешния ден, без да задълбочава коментара си, съобщи Франс прес.

В понеделник Макрон сподели, че " всичко, което е належащо ", би трябвало да бъде направено, с цел да се подсигурява провалянето на Русия след нахлуването й в Украйна, което разтревожи болшинството европейски съдружници, в това число Германия, припомня Франс прес.

След конференция на европейските водачи при започване на седмицата френският президент сподели, че въпреки да няма " консенсус " по отношение на изпращането на западни сухопътни войски в Украйна, " нищо не би трябвало да се изключва ", припомня Франс прес.

Мнозина западни съдружници на Макрон обаче обявиха, че няма да изпратят войски в Украйна, до момента в който френски публични лица настояха, че сходни сили могат да бъдат изпратени за поддръжка на интервенции като разминиране, вместо да се бият с съветските сили.

В явен отговор на изказването на Макрон съветският президент Владимир Путин сподели в днешното си послание пред двете камари на съветския парламент, че " ние също имаме оръжия, които могат да поразят цели на тяхна територия " и предизвести за " действителен " риск от нуклеарна война.

Инфо: БНР

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР